Storyn bakom droppar.

Jag heter Fredrik och jag är grundaren av detta inspirerande projekt - droppar. Min egna resa har inom många år varit inom holistisk välmående med en bakgrund inom traditionell yoga och meditation.

Under många år drev jag ett holistiskt & spirituellt center i Stockholm tillsammans med modern till våra barn. Under den livsresan började superfoods och näring från naturen bli en allt mer viktig del för mig. Adaptogener och Nootropics har blivit mina följeslagare för att främja både min fysiska och mentala hälsa.

Ofta frågar mina kunder och elever nyfiket om det jag äter och vad det är? Jag märker med att många vill, men mycket är nytt, och framförallt blir det kanske för många moment för att det ska bli realistiskt med att t.ex använda olika pulver i en smoothie.

I min passion att supporta och inspirera andra till ett mer medvetet liv, så har idén om droppar växt fram.

En bro mellan naturens visdom och det moderna samhället

En vision när vi nu startar droppar är att kunna förenkla för dig att använda dessa produkter från naturen, utan att minska dess kvalitet.

Oavsett om du navigerar genom krävande arbetsdagar, strävar efter att uppnå din fulla potential eller bara vill uppleva en djupare anslutning till dig själv så är våra olika produkter där för att stödja ditt välbefinnande.

Genom att erbjuda adaptogener och nootropics i flytande form – droppar – strävar vi efter att skapa en bro mellan naturens visdom samt dagens krav & utmaningar i vårt moderna samhälle.

Vi tror på att kombinera det bästa från naturen med den moderna och medvetna livsstilen.

Välkommen att utforska och upptäcka effekten av dessa droppar som förenar det holistiska och det moderna.

En källa till naturlig energi

Naturens droppar för den medvetna människan.

Vi hoppas kunna erbjuda är en plattform som ökar vårt djupa samförstånd med naturen och öppnar dörren till en resa mot en mer balanserad och medveten tillvaro.

Låt oss tillsammans öppna våra hjärtan och ta emot naturens välsignelser i form av dessa olika droppar.

Vårt utbud av droppar är en källa till naturlig energi, klarhet och vitalitet. Ta del av de olika dropparna för att forma ditt bästa jag.


Följ gärna oss på denna spännande resa där vi organiskt kommer växa med er. Jag ser fram emot att fler moderna människor gör fler medvetna val och inser potentialen för sin egen hälsa.

Våra produkter